Zo helpen wij u

Komt u voor een consult en/of behandeling naar EVA kliniek dan hanteren wij onderstaande werkwijze om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Behandelovereenkomst

In veel gevallen is behandeling tijdens het eerste consult al mogelijk. Daarom sturen wij u met uw afspraakbevestiging direct ook een behandelovereenkomst mee. Die kunt u thuis alvast rustig doorlezen. Besluit u tijdens het consult tot een behandeling, dan tekent u, samen met uw arts, de overeenkomst.


Rustig gesprek

Tijdens het consult zal de arts eerst uw klachten eerst uw klachten met u bespreken. Er is voldoende tijd en ruimte om uw vragen te stellen. Vervolgens zal de arts u uitleggen op welke manier u behandeld kunt worden.


Inwendig onderzoek

Komt u in aanmerking voor een behandeling met de FemiLift laser, dan volgt eerst een inwendig onderzoek. De arts controleert dan de conditie van uw vagina en kan zo de juiste instellingen van de laser bepalen. Indien nodig wordt een inwendige echo gedaan om de organen in de buik te bekijken.Direct behandeld

Na het onderzoek kan de arts direct de laserbehandeling uitvoeren. Hiervoor krijgt u eerst een lichte verdoving met een zalf of spray. Daarna verloopt de behandeling zelf volledig pijnloos. Na ongeveer 10 minuten is de behandeling klaar.Goed om te weten

Komt u naar EVA kliniek voor een behandeling? Dan is het belangrijk dat u:
niet ongesteld bent;
geen blaasontsteking heeft;
geen crèmes, lotions of vaginale douches gebruikt op de dag voor de behandeling.

Heeft u een spiraaltje? Dat is voor de behandeling geen enkel probleem.Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met op. Dit kan telefonisch, per e-mail of whatsapp. Wij staan u graag te woord.
Bezoekadres:

EVA kliniek
Dr. Holtroplaan 3
5652 XR Eindhoven

Postadres:

EVA kliniek
Flight Forum 130
5657 DD Eindhoven

Contact:

Tel. 088-7785204
Email: info@evakliniek.nl
WhatsApp: 0615185548

Copyright 2018 EVA Kliniek B.V. Alle rechten voorbehouden