URINEVERLIES & DROOGHEID


Voor de laserbehandeling krijgt u een lichte verdoving in de vorm van een spray of zalf. Tijdens de behandeling zal iedereen in de behandelruimte een bril dragen om de ogen te beschermen tegen de laserstraal. Door middel van een probe (huls) wordt de lasersonde vaginaal ingebracht.

Tijdens de behandeling draait de arts de sonde 360 graden rond om de gehele vaginawand te behandelen. U ervaart een gevoel van warmte, maar de behandeling is niet pijnlijk. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Daarna kunt u direct naar huis om uw dagelijkse bezigheden weer op te pakken.Bij de eerste behandeling ontvangt u van ons een persoonlijke probe. Bij alle vervolg-behandelingen wordt deze probe opnieuw gebruikt. Bewaar hem dus goed in het meegeleverde etui en neem hem bij elke behandeling mee.

RESULTAAT
Door de warmte van de laser worden de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Daardoor wordt de vaginawand steviger en verminderen de klachten. Vrijwel direct na de eerste behandeling zult u al een duidelijk effect merken. Wij adviseren 3 behandelingen voor het meest optimale en langdurige effect. Daarna is 1 jaarlijkse onderhoudsbehandeling voldoende om het effect te behouden.Categorie
Behandelingen

Bezoekadres:

EVA kliniek
Dr. Holtroplaan 3
5652 XR Eindhoven

Postadres:

EVA kliniek
Flight Forum 130
5657 DD Eindhoven

Contact:

Tel. 088-7785204
Email: info@evakliniek.nl
WhatsApp: 0615185548

Copyright 2018 EVA Kliniek B.V. Alle rechten voorbehouden